14 noiembrie 2009

Despre Orange

Nu sunt fan Orange. Nu am abonament, nu am cartelă... şi nici nu mă atrage în mod special vreun abonament de la ei (recunosc că nu am studiat noile abonamente Panteră, Fluture şi Delfin, poate mi-aş schimba părerea).

Sunt însă destul de atrasă de reclamele lor (poate faptul că-mi plac reclamele dar nu le cumpăr produsul ar trebui să dea de gândit...). Mi se par funny, au o muzică simpatică, dar parcă nu e suficient pentru a-mi face un abonament la ei...

Acum o săptămână am văzut o fază interesantă într-un metrou... Stătea un tip liniştit pe un scaun... în spatele lui, un panou cu o reclamă la Orange. La un moment dat, panoul se dezlipeşte şi-l loveşte pe individ în cap. Omul se ridică liniştit şi lipeşte cu grijă reclama la loc. Oare era client Orange de avea atât de mult respect pentru reclamele lor? Sau se simţea ameninţat de privirea paznicului care era cu doar câţiva paşi mai încolo?

6 comentarii:

jon spunea...

Eu sunt client orange (abonat de cativa ani bunicei) si dupa cum stii sunt foarte multumit de ei. Cu toate astea nu cred ca as fi avut o reactie atat de respectuoasa cu panoul respectiv, cel mult l-as fi dat undeva deoparte ca sa nu-l mai receptioneze altu' in bila, cat despre privirile agentului de paza... yeah wright =)) fix unu' ca ala ma determina NU sa pun repede si cuminte reclama la loc. Revenind la tipu' din povestioara ta, as zice ca existe 2 variante. Fie intr-adevar era foarte slab de inger si ca sa nu il ia "badigardu" la 13-14 cum de-si permite sa receptioneze o proprietate metrorex in moalele capului s-a executat rapid, fie era un om care poseda o buna crestere/educatie/bun simt la un nivel ceva mai mult decat decent. Daca-i a 2a varianta merita felicitari, e un specimen foarte rar intalnit.
Acum, in legatura cu faptul ca nu ai cumparat/folosit inca un produs "portocaliu", crede-ma, you will :D:p

Nota: sub nici o forma nu am intentia de face reclama prin comment-ul asta. Cred ca nici tu nu ai intentia cu post-ul :)

te pup matso

matsa spunea...

Da da da... maybe I will :D

Shume spunea...

Daca s-a dezlipit doar bucata de hartie, care n-are cum sa doara atunci cand intalneste un bostan in cale nu vad de ce sa-l fi deranjat, e foarte normal sa o puna la loc, nu-i nici chiar de laudat, sunt banii cuiva in joc.

In ceea ce priveste orange, daca vrei sa studiezi abonamentele de la orange, de fapt cat de bine se preteaza pe ceea ce doresti tu, poti sa consulti comparatorul online de abonamente si oferte prepay ale operatorilor de telefonie mobila.
Este unul singur in Romania, si se numeste MobiMe.ro

matsa spunea...

De fapt... era un panou destul de grosuţ (era metroul plin de aşa ceva) şi era lipit cu doua benzi dublu adezive, o idee destul de idioată). Cred că l-a durut puţin...

Shume spunea...

Atunci cred ca faza asta in SUA cred ca ar fi fost speculata foarte usor. S-ar fi dus la medicina legala, ar fi luat o dovada de vatamare si s-ar fi dus la avocat sa faca o plangere catre firma care a montat panoul publicitar :)

matsa spunea...

Şi probabil că ar fi câştigat...